Fazole becoky s uzeným masem

Recept na přípravu velkých hnědých fazolí becoky s vařeným uzeným masem.


5.03x
60 min

Postup přípravy

Fazole dáme do hrnce, zalijeme vodou a necháme je přes noc změknout. Druhý den slijeme vodu, dáme čerstvou, přidáme masox a majoránku. Fazole dáme vařit, dokud nezměknou. Do papiňáku dáme asi tak na hodinu vařit uzené maso.

Když jsou fazole uvařené, uděláme si jíšku na sádle, kterou potom zahustíme fazole. Dále dochutíme podle chuti. Nakonec osmahneme nakrájenou cibuli a podáváme.

Maso nakrájíme na plátky, dáme s fazolemi na talíř a polijeme osmahnutou cibulkou. Případně použijeme praženou cibuli z obchodu, která není tak mastná. Fazole becoky s uzeným masem podáváme s chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Fazole becoky s uzeným masem

Zpět na recept