Farmářská bramboračka

Bramboraček existuje několik stovek druhů. Tahle je s krupkami a sušenými houbami.


2.9820x
60 min

Postup přípravy

Krupky propláchneme vroucí vodou, necháme okapat a osmahneme na sádle. Zalijeme je vodou, promícháme a uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostky nakrájené brambory, kořenovou zeleninu, namočené houby, plátky cibule, nakrájený libeček, kmín, sůl a vaříme do změknutí. Hotovou polévku dochutíme česnekem, polévkovým kořením a nakrájenou petrželkou. Podáváme s čerstvým chlebem jako samostatný pokrm.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Farmářská bramboračka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.