Farmářská bramboračka

Bramboraček existuje několik stovek druhů. Tahle je s krupkami a sušenými houbami.


2.9820x
60 min

Postup přípravy

Krupky propláchneme vroucí vodou, necháme okapat a osmahneme na sádle. Zalijeme je vodou, promícháme a uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostky nakrájené brambory, kořenovou zeleninu, namočené houby, plátky cibule, nakrájený libeček, kmín, sůl a vaříme do změknutí. Hotovou polévku dochutíme česnekem, polévkovým kořením a nakrájenou petrželkou. Podáváme s čerstvým chlebem jako samostatný pokrm.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Farmářská bramboračka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena