Farfalle se zelím a kari

Další varianta úpravy těstovin. Smetanu můžeme nahradit vejcem rozšlehaným v mléce a sýrem.


3.01121x
30 min

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme. Farfalle uvaříme ve vroucí osolené vodě al dente.

Na pánvi rozehřejeme tuk, vsypeme cibuli a necháme zesklovatět. Okořeníme ji trochou kari a přisypeme nakrájené zelí. Promícháme, ochutíme kořenící směsí a krátce podusíme. Nakonec omáčku zjemníme smetanou.

Uvařené farfalle slijeme a opatrně promícháme se zelnou směsí.

Farfalle se zelím a kari ihned podáváme.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Farfalle se zelím a kari

Zpět na recept