Farfalle se zelím a kari

Další varianta úpravy těstovin. Smetanu můžeme nahradit vejcem rozšlehaným v mléce a sýrem.


3.01121x
30 min

Ingredience

200 gcibule
1 dlsmetana
500 gfarfalle
1 kghlávkové zelí

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
mletý pepř
kari koření
směs koření

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme. Farfalle uvaříme ve vroucí osolené vodě al dente. Na pánvi rozehřejeme tuk, vsypeme cibuli a necháme zesklovatět. Okořeníme ji trochou kari a přisypeme nakrájené zelí. Promícháme, ochutíme kořenící směsí a krátce podusíme. Nakonec omáčku zjemníme smetanou. Uvařené farfalle slijeme a opatrně promícháme se zelnou směsí. Farfalle se zelím a kari ihned podáváme. Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Farfalle se zelím a kari

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena