Pálivý krém dělám v poměru 1:1 sladké a pálivé papriky. Kapie dodává krému vynikající a příjemnou sladkou chuť k pálivosti dlouhých paprik. Krém je sametovější a mnohem chutnější než kupované krémy.
Paprikový krém přidávám do polévek, salátů, pomazánek, slaných krémů, omáček a k masům na šťávě. Krém používám také na marinování nejrůznějšího masa na grilování. Pro slanost není krém vhodný jako samostatná chuťovka. Erős Pista - domácí pálivý paprikový krém je vynikající domácí produkt na čistě přírodní bázi. Neobsahuje žádné konzervanty, postačí samotná sůl. Recept doporučuji milovníkům ostrých jídel, příprava je rychlá a velmi jednoduchá. Je to skvělý domácí polotovar se širokým použitím.
Papriky na každý den: Vyzkoušejte netradičně plněné papriky, paprikovou hořčici i paprikový krém
Čerstvé papriky budou již brzy okupovat naše zahrádky a nastává ten pravý čas, kdy je ve velkém zařazujeme do jídelníčku. Pokud nemáme vlastní zdroj, využijeme sezóny, protože jejich cena v obchodech v těchto dnech klesá. Co všechno lze z paprik připravit?
Recept na krém z pečených paprik krok za krokem
Recept na výbornou polévku z pečených paprik. Chuťově lahodný krém skvěle doplní sýr brynza a na pikantnosti získá díky čerstvě mletému barevnému pepři. Rozhodně stojí za vyzkoušení!

Autor:Libchen

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena