Vaření.czReceptyEliščin nakládaný hermelín

Eliščin nakládaný hermelín

Klasika českých hospod, dobrota vždy po ruce. Jednoduchý recept.


4.56x

Ingredience

1-2 kscibule
5 ksHermelín
1-3 ksčervená paprika
1-2 ksčervená cibule

podle potřeby

olej

podle chuti

olivy
celý pepř
čerstvý tymián

Postup přípravy

Na nakládání použijeme opravdu zralý hermelín. Pokud je uvnitř tvarohový, je to špatně. Doporučuji jej nechat přes noc i dvě dozrát v teple. Hermelín rozbalíme a podélně rozkrojíme na 2 kruhy. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Hermelíny propícháme surovinami, naskládáme do sklenice, zalijeme olejem a necháme uležet. Hermelíny necháme 3 dny uležet v lednici. Můžeme i 1 den venku, pouze ne na slunci a v horku. Eliščin nakládaný hermelín podáváme s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Elík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Eliščin nakládaný hermelín

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena