Využijte sezónní dýně a upečte výtečný koláč s křehkou oříškovou krustou, tvarohovým krémem a polevou ze slaného karamelu.
krém | |
---|---|
100 g | máslo |
350 ml | mléko |
250 g | tvaroh |
1 lžička | mletá skořice |
0.5 lžičky | mletý zázvor |
0.5 lžičky | perníkové koření |
1 balení | vanilkový pudinkový prášek |
200 g | dýňové pyré |
200 g | krémový čerstvý sýr |
těsto | |
140 g | máslo |
2 lžíce | kakao |
2 ks | žloutek |
100 g | hladká mouka |
100 g | lískové ořechy |
70 g | třtinový cukr |
poleva | |
0.3 šálku | voda |
1.5 šálku | cukr krystal |
1 lžíce | citronová šťáva |
1 šálek | smetana ke šlehání |
1 lžička | růžová himalájská sůl |
autor Markéta v troubě
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.