Dýňové rizoto s mozzarellou

U nás doma vítězí šťavnatá rizota. Tady je recept na další z nich. Je to rychlovka, přitom chutná výtečně.


5.02x
35 min

Postup přípravy

Dva sáčky rýže propláchneme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Rýži scedíme, necháme okapat a vsypeme do misky.

Předcházející den si připravíme dýňový krém s avokádem, ze kterého budeme potřebovat jen jednu naběračku.

Rýži zalijeme horkým dýňovým krémem, přidáme lžíci pálivého rajčatového pesta, lžičku oregana, trochu citronové šťávy a nakonec vmícháme na kostičky nakrájenou mozzarellu. Dýňové rizoto s mozzarellou dobře promícháme.

Takto připravené dýňové rizoto s mozzarellou rozdělíme do misek a ihned podáváme jako lehký hlavní chod.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dýňové rizoto s mozzarellou

Zpět na recept