Dušený špenát

Česká klasika v přílohách k pečeným a vařeným masům.


3.5104x
30 min
6×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Špenátovou kostku rozsekneme na menší kousky.

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme mouku a připravíme světlou hladkou jíšku. Do té vložíme kousky špenátu a za stálého míchání jej necháme rozpustit.

Pak vmícháme česnek utřený se solí, pepř a špenát zjemníme smetanou.

Dušený špenát podáváme jako přílohu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušený špenát

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.