Dušené makrely

Dušené ryby na rajčatech a petrželce.


2.9961x
60 min

Ingredience

sůl
30 gmáslo
60 gstrouhanka
petrželka
1 kscibule
2 ksrajče
4 ksmakrela
0.5 kscitron
mletý černý pepř

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Rajčata spaříme, oloupeme a rozčtvrtíme. Cibuli a petrželku nasekáme najemno.

Očistíme makrely a vložíme je na pánev, přidáme rajčata. Dále přidáme cibuli, petrželku. Makrely ochutíme solí, pepřem a pokapeme citronovou šťávou. Takto připravené ryby posypeme strouhankou, pokryjeme vločkami másla a dusíme doměkka.

Dušené makrely rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušené makrely

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Holandská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena