Dušené kuře po selsku

Levné, rychlé a výborné. Dušené porce kuřete v mrkvi, cibuli a petrželce.


2.91126x
30 min
3×

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Kuře očistíme a naporcujeme na 8 dílů. Osolíme jej, opepříme a potřeme česnekem. Cibule a mrkve oloupeme a nakrájíme na kolečka. Petrželku opereme a nasekáme. V kastrolu rozehřejeme máslo s olejem a porce kuřete na něm osmažíme ze všech stran dozlatova. Přidáme cibuli, mrkev a petrželku a lehce osmahneme. Vše podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Hotové porce kuřete podáváme s vařenými brambory a přeléváme vydušenou šťávou.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené kuře po selsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena