Dušené fazolky s koprem

Jemné vegetariánské jídlo z fazolek.


3.083x
25 min

Postup přípravy

Lusky zbavíme dlouhých vláken a stopek. Nakrájíme je šikmo na kousky, vložíme na rozehřáté máslo, osolíme, podlijeme a dusíme do poloměkka. Pak fazolky zahustíme smetanu s rozkvedlanou moukou, kterou k nim přilijeme, a povaříme. Zatím si opereme a nasekáme kopr. Před koncem varu přidáme nasekaný kopr, zakapeme citronovou šťávou a podle chuti přisolíme. Dušené fazolky s koprem podáváme s vařenými brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušené fazolky s koprem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena