Vaření.czReceptyDušená růžičková kapusta

Dušená růžičková kapusta

Zdravá příloha z růžičkové kapusty, stačí jen podusit.


4.536x
35 min
3×

Postup přípravy

Růžičkovou kapustu očistíme a krátce ovaříme v osolené vodě. Kapustu scedíme a necháme okapat. Máslo v kastrolku rozehřejeme a vhodíme kapustu, pár lžic vody a trochu drceného kmínu. Přidáme i oloupaný a na plátky nakrájený česnek. Růžičkovou kapustu dusíme, dokud není dost měkká. Dušenou růžičkovou kapustu podáváme k uzenému masu, výborně chutná i k drůbežímu.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušená růžičková kapusta

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena