Vaření.czReceptyDušená mrkev s vepřovým masem

Dušená mrkev s vepřovým masem

Recept na chutný a zdravý oběd.


4.581x
0
7×

Postup přípravy

Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky, mírně osolíme, podlijeme vodou a pod poklicí zvolna dusíme asi 30 minut. Kdo chce, přidá i hrášek. Omyté maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, posypeme kmínem a pepřem, podlijeme vodou a v troubě upečeme doměkka. Upečené maso vyjmeme, vypečenou šťávu přecedíme do kastrolu, na ní necháme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a krátce osmahneme. Zalijeme vývarem, vložíme maso a dušenou mrkev, krátce povaříme a nakonec dochutíme cukrem a smetanou. Dušenou mrkev s vepřovým masem podáváme s vařenými brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušená mrkev s vepřovým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena