Dušená chobotnice

Recept na neobvyklý hlavní chod.


4.515x
60 min

Postup přípravy

Chobotnice necháme zvolna rozmrazit, nakrájíme je na kousky.

Cibuli, rajčata a papriku očistíme, nakrájíme na plátky i s oloupaným česnekem.

V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mírně zpěníme, vložíme maso z chobotnice. Přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme. Podle potřeby dušenou chobotnici mícháme a podléváme vínem.

Dušenou chobotnici podáváme s jakoukoliv přílohou, která se nám zdá vhodná.
user-icon

autor erickaaa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dušená chobotnice

Zpět na recept