Dušená chobotnice

Recept na neobvyklý hlavní chod.


4.515x
60 min

Postup přípravy

Chobotnice necháme zvolna rozmrazit, nakrájíme je na kousky. Cibuli, rajčata a papriku očistíme, nakrájíme na plátky i s oloupaným česnekem. V kastrolu rozehřejeme olej, přidáme cibuli, mírně zpěníme, vložíme maso z chobotnice. Přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření, osolíme, opepříme, podlijeme vínem a pod pokličkou dusíme. Podle potřeby dušenou chobotnici mícháme a podléváme vínem. Dušenou chobotnici podáváme s jakoukoliv přílohou, která se nám zdá vhodná.
user-icon

autor erickaaa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dušená chobotnice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Řecká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena