Drůbeží tlačenka

Chuťovka, která se dá uvařit i ze zbytků a odřezků masa.


4.39x
120 min

Postup přípravy

Slepici, zbytky drůbežího masa (kosti, kůže, odřezky a podobně) a vepřovou kůži uvaříme. Maso obereme s kostí, vepřovou kůži a syrová játra pomeleme. Klobásku a uvařená vajíčka nakrájíme na kostky.

Vše dáme do mísy. Přidáme koření a vše dobře promícháme. Přidáme syrová vejce a polévky tolik, abychom získali hustou hmotu. Směs naplníme do tlačenkových střev a vaříme na mírném ohni 20 minut na jedné a 20 minut na druhé straně. Po uvaření necháme tlačenku vychladnout.

Drůbeží tlačenku nakrájíme a podáváme, jak má kdo rád. Samozřejmě s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Jurajda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží tlačenka

Zpět na recept