Drůbeží srdíčka na kari s jablky

Pokud vnitřnosti dobře upravíme, jsou z nich vynikající a chutná jídla.


3.070x
30 min
1×

Postup přípravy

Srdíčka zbavíme zbytků trubic a blan a nakrájíme je a kolečka. Cibuli oloupeme a jemně posekáme. Jablka omyjeme, rozčtvrtíme, zbavíme jádřinců a na hrubém struhadle je nastrouháme tak, aby nám zůstala slupka v ruce. Lehce je zakapeme citronovou šťávou a promícháme.

Rozehřejeme si vyšší pánev nebo hrnec. Nalijeme olej a necháme jej zahřát. Přidáme cibuli a necháme ji zpěnit. Vsypeme srdíčka, osolíme, zaprášíme kari a restujeme. Když je maso zatáhnuté, přidáme jablka a dusíme doměkka. Nakonec podle chuti směs ochutíme.

Ideální přílohou k drůbežím srdíčkům na kari s jablky je rýže.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží srdíčka na kari s jablky

Zpět na recept