Drůbeží rizoto

Po víkendu většinou zůstávají zbytky nesnědených jídel. Co s nimi? Uvaříme si jednoduché, ale moc dobré rizoto.


3.1165x
30 min
2×

Postup přípravy

Pokud nám rýže zbyla, pouze ji napaříme. Pokud ne, vezmeme rýži ve varných sáčcích a v osolené vodě ji máme za 15 minut uvařenou.

Kuřecí maso obereme z kostí a nakrájíme na drobné kousky. Na oleji na pánvi je orestujeme, aby chytly zlatavou barvu. Potom podlijeme asi 2 dl vody a necháme povařit.

Okurky pokrájíme na malé kostičky a vmícháme je ještě do teplé rýže. Z pánve k tomu vlijeme masovou směs a dobře promícháme.

Podáváme s kečupem a zeleninovou přílohou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží rizoto

Zpět na recept