Drůbeží rizoto

Po víkendu většinou zůstávají zbytky nesnědených jídel. Co s nimi? Uvaříme si jednoduché, ale moc dobré rizoto.


3.1165x
30 min
2×

Postup přípravy

Pokud nám rýže zbyla, pouze ji napaříme. Pokud ne, vezmeme rýži ve varných sáčcích a v osolené vodě ji máme za 15 minut uvařenou. Kuřecí maso obereme z kostí a nakrájíme na drobné kousky. Na oleji na pánvi je orestujeme, aby chytly zlatavou barvu. Potom podlijeme asi 2 dl vody a necháme povařit. Okurky pokrájíme na malé kostičky a vmícháme je ještě do teplé rýže. Z pánve k tomu vlijeme masovou směs a dobře promícháme. Podáváme s kečupem a zeleninovou přílohou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Drůbeží rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena