Drůbeží gordon blue

Řízky plněné hermelínem.


4.358x
35 min
5×

Postup přípravy

Hermelín si nakrájíme na plátky a rozdělíme na čtyři porce.

Maso na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a poprášíme paprikou. Po jedné straně řízky obložíme plátkem šunky a plátky hermelínu. Přeložíme a sepneme po stranách párátky.

Řízky po obou stranách obalíme v mouce, omočíme v rozšlehaném vajíčku a obalíme ve strouhance.

Na rozpáleném oleji smažíme drůbeží gordon blue po každé straně asi 8 minut.

Vhodnou přílohou jsou brambory, které oloupeme, nakrájíme, uvaříme v osolené vodě a po scezení je promícháme s nasekanou petrželkou. Oblohu může tvořit nahrubo nastrouhaná mrkev, list salátu nebo prosolené zelí.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží gordon blue

Zpět na recept