Drožďová nádivka

Kdo má rád drožďovou pomazánku, tomu bude chutnat.


4.47x
30 min
2×

Postup přípravy

Do mísy dáme na kostky nakrájené rohlíky, přidáme rozdrobené droždí a nadrobno nakrájenou cibuli. Lehce promícháme a osolíme. Přidáme mléko, vejce a olej a vše důkladně promícháme. Nejlépe ještě necháme trochu odpočinout, aby se mléko dobře vsáklo. Potom směs vyklopíme na plech s nelepivým pečicím papírem, urovnáme, dáme do trouby a drožďovou nádivku pečeme asi 20 minut. Zejména na konci hlídáme barvu. Když je nádivka hnědá, máme hotovo. Drožďovou nádivku podáváme teplou nebo studenou.
user-icon

autor zdekun


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drožďová nádivka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena