Dřevorubecký bůček

Recept na výborné maso k pivu či vínu, bude se hodit i jen tak k večeři. Nejlepší je s čerstvým chlebem.


3.73x
90 min
1×

Postup přípravy

Maso rozkrojíme na 2 půlkilové kusy. Omyté maso vložíme do vody s kořením (celý černý pepř, nové koření, bobkový list a 1 nakrájená cibule) a vaříme doměkka.

Ještě teplé a okapané maso obalujeme ve směsi koření (vegeta, mletá sladká paprika, mletá pálivá paprika, mletý černý pepř, sůl, rozetřený česnek). Maso zabalíme pevně do alobalu a dáme uležet do lednice nejméně na 5 dní.

Dřevorubecký bůček po odležení krájíme na tenké plátky a podáváme s čerstvým chlebem.
user-icon

autor Jarka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dřevorubecký bůček

Zpět na recept