Domácí vinná klobása

Lahůdka, kterou si snadno připravíme i doma.


2.258x
75 min

Postup přípravy

Maso zbavíme všech tvrdých blan a šlach a umeleme. Libové maso umeleme dvakrát a co nejjemněji, bůček jednou. Žemle rozmočíme v mléce,dobře je rozetřeme, aby nikde nebyly kousky kůrek a dáme do větší mísy. Přidáme maso a mícháme tak dlouho, až se maso dobře spojí s žemlemi a mlékem. Do takto připravené směsi přidáme sůl, koření a přírodní bílé víno. Opět důkladně propracujeme.Směs plníme do vyčištěných a dobře vypláchnutých vepřových nebo skopových střívek. Rozdělíme na kusy, které nám vyhovují a dále už domácí vinné klobásy připravujeme obvyklým způsobem.
user-icon

autor máma


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí vinná klobása

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena