Vaření.czReceptyVinná klobása na rozmarýnu

Vinná klobása na rozmarýnu

Klobása dochucená rozmarýnem zachutná s pečeným bramborem. Velice jednoduchá příprava receptu.


4.114x
20 min
1×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
1 větvičkarozmarýn
200 gvinná klobása
50 mlbílé víno
2 lžíceolivový olej

podle chuti

čerstvě mletý pepř

Postup přípravy

Klobásu nakrájíme na menší kusy. Rozmarýn opláchneme, kuchyňskou kartou osušíme a nasekáme. Do pánve s troškou oleje vhodíme oloupaný a rozmáčknutý česnek. Po osmažení česnek vyjmeme a vložíme nasekaný rozmarýn s klobásami. Jemně je opepříme. Vinné klobásy ze všech stran osmažíme a podlijeme suchým vínem. Víno necháme vyprchat a klobásy by tímto měly být hotové. Vinnou klobásu na rozmarýnu podáváme s pečeným bramborem, chutná i s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Samman

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vinná klobása na rozmarýnu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena