Vinná klobása na rozmarýnu

Klobása dochucená rozmarýnem zachutná s pečeným bramborem. Velice jednoduchá příprava receptu.


4.114x
20 min
1×

Postup přípravy

Klobásu nakrájíme na menší kusy.

Rozmarýn opláchneme, kuchyňskou kartou osušíme a nasekáme.

Do pánve s troškou oleje vhodíme oloupaný a rozmáčknutý česnek. Po osmažení česnek vyjmeme a vložíme nasekaný rozmarýn s klobásami. Jemně je opepříme. Vinné klobásy ze všech stran osmažíme a podlijeme suchým vínem. Víno necháme vyprchat a klobásy by tímto měly být hotové.

Vinnou klobásu na rozmarýnu podáváme s pečeným bramborem, chutná i s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vinná klobása na rozmarýnu

Zpět na recept