Zmrzlina připravená doma bude jistě to pravé pro vaše děti.
3 ks | žloutek |
2 ks | bílek |
60 g | cukr krystal |
1 balíček | vanilkový cukr |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
Žloutky s cukrem šleháme ručně ve vodní páře. Odstavíme a vyšleháme ručním šlehačem (asi 3 minuty). K vyšlehaným žloutkům přidáme sníh ze 2 bílků a ušlehanou šlehačkou s vanilkovým cukrem. Vanilkovou směs nalijeme do nádoby a dáme do mrazáku alespoň na 2 hodiny. Domácí vanilková zmrzlina je dobrá jen tak jako dezert, chutná hlavně dětem. Foto: Thinkstock.com
Domácí limonády a zmrzliny: Sáhněte po zelenině a ovoci ze zahrádky
Vsaďte letos na domácí přípravu - sirupů, limonád, drinků i báječných zmrzlin. Není to nic náročného a věřte, že si pochutnáte mnohem více než na těch kupovaných. Navíc zaručeně víte, co výsledný produkt obsahuje.
autor Any
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena