Na výrobu použijeme vepřovou hlavu, kolínka, nohy. Na lepší druh dáme ramínko, bůček, jazyk, játra i jiné maso.
500 ml | vývar |
1 ks | cibule |
1 kg | vepřový jazyk |
0.5 kg | vepřová játra |
1.5 kg | vepřové koleno |
2 kg | vepřová hlava |
3 ks | obal na tlačenku |
podle chuti | |
---|---|
česnek | |
sůl | |
majoránka | |
mleté nové koření | |
mletý černý pepř |
autor Stáňa
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena