Na výrobu použijeme vepřovou hlavu, kolínka, nohy. Na lepší druh dáme ramínko, bůček, jazyk, játra i jiné maso.
500 ml | vývar |
1 ks | cibule |
1 kg | vepřový jazyk |
0.5 kg | vepřová játra |
1.5 kg | vepřové koleno |
2 kg | vepřová hlava |
3 ks | obal na tlačenku |
podle chuti | |
---|---|
česnek | |
sůl | |
majoránka | |
mleté nové koření | |
mletý černý pepř |
autor Stáňa
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.