Recept pro domácí pekárnu, ve které necháme zpracovat a vykynout těsto. Domácí chléb pak následně pečeme v troubě.
1 lžička | cukr |
1 lžička | ocet |
3.3 dl | voda |
1 lžíce | olivový olej |
400 g | hladká mouka |
1.5 lžičky | sušené droždí |
100 g | žitná mouka |
1.5 lžíce | bramborová kaše v prášku |
2 lžíce | sušená červená paprika |
2 lžičky | himalájská sůl |
na potření | |
---|---|
máslo | |
slaná voda |
autor Michy
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.