Dnes se vrhneme na přípravu domácí majonézy, ve které chybí vajíčka, ale i tak je výborná.
Pokud nechcete nebo nemůžete používat syrová vejce, ale rádi byste si občas pochutnali na kvalitní majonéze, jde to. A nejen tímto způsobem, jak je uvedeno v receptu. Existuje třeba veganská verze z nálevu z cizrny nebo smetanová varianta s česnekem.
Studené omáčky k chuťovkám: Začněte základní majonézou a kombinujte
Zkuste si připravit některou ze studených omáček, které lze všestranně kombinovat. Začneme receptem na základní majonézu.

"Hranolky s tatarkou." Dostává se často odpovědi prodavači restaurace rychlého občerstvení na otázku, co si budeme přát. Mnozí však o ochucovadlu jménem tatarská omáčka vědí jen to, že nepatří mezi zdravé potraviny. Chcete se dozvědět více?

Autor:Sopťa





Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena