Domácí kečup

Milujete kečup? Dáváte si ho ke každému jídlu? Připravte si jej sami doma.


3.086x
90 min

Postup přípravy

Rajčata - měla by být zralejší - omyjeme, nahrubo nakrájíme a dáme do hrnce s ostatními přísadami. Vše za stálého míchání přivedeme k varu a pak při nízké teplotě za stálého míchání vaříme jednu hodinu.

Vzniklou rajčatovou směs pak propasírujeme jemným kovovým sítem do hrnce. Základ kečupu ještě jednou přivedeme k varu a dalších 10 minut povaříme.

Hotový domácí kečup nalijeme do čistých sklenic a pevně uzavřeme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí kečup

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.