Domácí jahodové nanuky

Recept na domácí nanuky bez zbytečného cukru navíc. Navíc jsou vegan.


3.73x
10 min

Postup přípravy

Připravíme si misku jahod, středně velký zralý banán a mandlové mléko, které můžeme nahradit i jiným rostlinným mlékem.

Banán oloupeme, rozpůlíme a dáme do mixéru, přidáme jahody a mandlové mléko. Vše společně pečlivě promixujeme v hladkou směs. Podle chuti můžeme přidat ještě pár kapek citronové šťávy.

Jahodovou směs rozlijeme do tvořítek na nanuky, zapíchneme špejli a uložíme do mrazáku zamrazit (nejlépe přes noc).

Domácí jahodové nanuky podáváme jako zdravé ledové osvěžení.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí jahodové nanuky

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.