Divoký vývar se šlehačkou

Vývar ze zvěřiny a telecího masa podáváme ozdobený kopečkem smetany a trochou kari.


3.0715x
120 min

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibuli a zeleninu nakrájené na kostičky, restujeme dohněda a vyjmeme. Vložíme maso, opražíme dohněda, zalijeme vodou, vaříme a sbíráme pěnu. Přidáme zeleninu, česnek, bobkový list, jalovec, celý pepř a tymián. Vaříme pod poklicí. Po hodině vyjmeme maso a nakrájíme na kostičky. Dochutíme solí a pepřem, přecedíme, přidáme maso a prohřejeme. Podáváme s polotuhou šlehačkou, podle chuti poprášíme kari a petrželkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Divoký vývar se šlehačkou

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.