Vývar ze zvěřiny a telecího masa podáváme ozdobený kopečkem smetany a trochou kari.
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
1 ks | cibule |
125 ml | smetana |
100 g | celer |
- - | tymián |
- - | mrkev |
- - | petržel |
- - | kari |
- - | pepř mletý |
- - | jalovec |
- - | pepř celý |
- - | bobkový list |
750 g | maso a kosti zvěřinové |
500 g | nožičky telecí |
autor 100
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.