Vývar ze zvěřiny a telecího masa podáváme ozdobený kopečkem smetany a trochou kari.
- - | česnek |
- - | olej |
- - | sůl |
1 ks | cibule |
125 ml | smetana |
100 g | celer |
- - | tymián |
- - | mrkev |
- - | petržel |
- - | kari |
- - | mletý pepř |
- - | jalovec |
- - | celý pepř |
- - | bobkový list |
750 g | maso a kosti zvěřinové |
500 g | telecí nožičky |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena