Dillíské rizoto

Recept na rizoto až z Indie.


4.748x
60 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na drobné kostičky, stejně tak oloupanou cibuli a česnek. Vše vložíme do kastrolu na rozpálené máslo, orestujeme a okořeníme kořenící směsí a osolíme, podlijeme mírně vodou, přidáme jogurt, dusíme pod pokličkou doměkka. K měkkému masu přimícháme vypranou rýži, citronovou šťávu a cukr, přikryjeme pokličkou a v mírné troubě dusíme do změknutí rýže. Dillíské rizoto podáváme s nastrouhaným sýrem a ovocným salátem. Pozn.: Kořenící směs Garam Masala je určená k přípravě indické národní kuchyně. Směs obsahuje skořici, badyán, česnek, kardamom, koriandr, hřebíček a muškátový květ.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dillíské rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Indická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena