Dillíské rizoto

Recept na rizoto až z Indie.


4.748x
60 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na drobné kostičky, stejně tak oloupanou cibuli a česnek.

Vše vložíme do kastrolu na rozpálené máslo, orestujeme a okořeníme kořenící směsí a osolíme, podlijeme mírně vodou, přidáme jogurt, dusíme pod pokličkou doměkka. K měkkému masu přimícháme vypranou rýži, citronovou šťávu a cukr, přikryjeme pokličkou a v mírné troubě dusíme do změknutí rýže.

Dillíské rizoto podáváme s nastrouhaným sýrem a ovocným salátem.

Pozn.: Kořenící směs Garam Masala je určená k přípravě indické národní kuchyně. Směs obsahuje skořici, badyán, česnek, kardamom, koriandr, hřebíček a muškátový květ.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dillíské rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Indická