Delikátní šneci

Recept na lahodnou chuťovku, která je dobrá před nebo po jídle.


4.25x
30 min

Postup přípravy

Nejprve uděláme "šmaju". Do misky dáme 2 lžíce kečupu a do něj prolisujeme 2 stroužky česneku. Nakonec přidáme trochu provensálského koření a zamícháme.

Listové těsto rozválíme na válu na obdélníkový tvar. Těsto potřeme směsí, na ni rozložíme šunku, mozzarellu a nakonec nastrouháme eidam.

Těsto smotáme do velkého závinu a poté rozkrájíme na malé proužky. Vzniklé šneky dáme na plech a necháme péct 15 minut v předehřáté troubě.

Delikátní šneky podáváme jako dobrý předkrm nebo chuťovku.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Delikátní šneci

Zpět na recept