Dědečkův kastrůlek

Jednoduché a levné jídlo z jednoho hrnce.


1.713x
30 min

Ingredience

sůl
kmín
3 lžícekečup
0.5 balíčkukolínka
1 ksšpekáček
1 kostkabujón
1 lžičkasójová omáčka
0.5 balíčkumražená zelenina
3 lžícestolní olej

Postup přípravy

Do kastrolu dáme mraženou zeleninu. Na dědečkův kastrůlek je nejlepší tzv. "babiččina směs". Zalijeme vodou a přidáme kostku bujónu, sůl a kmín. Přivedeme k varu a přidáme na kostičky nakrájený oloupaný špekáček. Když se obnoví var, přisypeme kolínka a necháme vařit podle návodu asi 20 minut. Před koncem varu přidáme stolní olej. Potom kastrol odstavíme a přidáme kečup a sójovou omáčku. Necháme dojít. Dědečkův kastrůlek podáváme částečně vychladlý.
user-icon

autor zdekun

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dědečkův kastrůlek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena