Ďábelské řízečky

Výborné řízečky dobré za tepla i studena.


4.415x
30 min

Ingredience

2 lžíceolej
1 kscibule
500 gkuřecí maso

podle chuti

sůl
1 lžícehořčice
chilli koření
1 lžícesladký kečup
mletý černý pepř

podle potřeby

2 ksvejce
3 lžícesolamyl

Postup přípravy

Nakrájíme maso - vepřové nebo kuřecí - a cibuli na co nejmenší kostičky. Přidáme 2 celá vejce, sůl, pepř, kečup, chilli, olej, hořčici a zahustíme solamylem. Směs necháme uležet do druhého dne. Druhý den ochutnáme a případně dochutíme. Rozpálíme na pánvi olej a lžicí tvarujeme malé placičky, které opečeme na mírném ohni. Pokud se řízečky rozpadají, přidáme vejce a solamyl. Ďábelské řízečky ihned podáváme. Jako přílohu můžu doporučit hranolky, brambory, zeleninový salát a tatarskou omáčku.
user-icon

autor ilík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ďábelské řízečky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena