Curry klobása

Vinná klobása posypaná curry kořením a osmažená v trojobalu.


4.08x
45 min

Postup přípravy

Nejprve si vinnou klobásu mírně opláchneme vlažnou vodou. Pak si porce klobásy natočíme a spíchneme párátkem.

Každou porci trochu posypeme curry kořením, obalíme v mouce, v našlehaném vajíčku a ve strouhance.

Na rozehřátém oleji si na pánvi opečeme připravené obalené klobásy. Nejprve z jedné strany, pak z druhé - a to již zvolna, aby se klobása dobře propekla.

Smaženou curry klobásu podáváme s vařeným bramborem, zeleninovou přílohou a nesmíme zapomenout na lžíci curry omáčky, která chuť klobásy ještě zvýrazní.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Curry klobása

Zpět na recept