Cuketovo-jáhlové rizoto

Jednoduchý recept na velmi chutné zeleninové rizoto bez rýže.


3.02x
45 min

Ingredience

směs

2 stroužkyčesnek
0.7 lvývar
500 gcuketa
200 gjáhly
1 balíčekmražená zeleninová směs

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
koření

na ozdobu

40 gtvrdý sýr

Postup přípravy

Cuketu nastrouháme, česnek prolisujeme a tvrdý sýr nastrouháme.

Nastrouhanou cuketu opražíme na oleji, přidáme zeleninovou směs a ještě krátce opražíme. Přidáme prolisovaný česnek, promícháme a zalijeme všechno vývarem. Potom přidáme jáhly, promícháme a podle chuti okořeníme. Rizoto vaříme, dokud se nevyvaří voda, přibližně 30 minut.

Cuketovo-jáhlové rizoto podávané posypané nastrouhaným tvrdým sýrem.
user-icon

autor Duri


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cuketovo-jáhlové rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.