Čokoládový perník

Čokoládový perník, který dobře chutná k čaji, ale i jen tak samostatně. Hrníčkový recept.


5.02x
45 min

Postup přípravy

Nejdříve si v míse smícháme všechny sypké suroviny (mouka, cukr, prášek do perníku, prášek do pečiva, kakao a mletou skořici). Poté přidáme rozklepnutá vejce, mléko a olej. Vše pořádně promícháme, abychom získali hladké těsto. 

Plech vymažeme máslem a vysypeme moukou, nalijeme těsto na perník a dáme péct do trouby vyhřáté na 180 °C po dobu 20 - 30 minut.

Upečený perník vyndáme z trouby, potřeme čokoládovou polevou a necháme zatuhnout. 

Poté už jen stačí čokoládový perník nakrájet na kostky a podávat.
user-icon

autor Mini


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čokoládový perník

Zpět na recept