Cizrnová pánev

Recept na sytý vegetariánský pokrm.


5.012x
30 min
2×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
2 kscibule
200 gtěstoviny
200 gcizrna
500 gsterilovaná rajčata

podle chuti

zelenina
koření
kořenová zelenina

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Cizrnu namočíme asi na 12 hodin přes noc. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a nasekáme na plátky. Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel) očistíme a nakrájíme nadrobno. Cizrnu dáme uvaříme doměkka. Běžným způsobem uvaříme těstoviny. Na olivovém oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek posekaný na plátky. Dále přidáváme podle chuti nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, rajčata konzervovaná i syrová a třeba plátky lilku apod. Osolíme a okořeníme podle chuti. Důkladně podusíme a nakonec vmícháme cizrnu a těstoviny. Cizrnovou pánev podáváme teplou jako hlavní chod.
user-icon

autor Saša


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cizrnová pánev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena