Cizrnová pánev

Recept na sytý vegetariánský pokrm.


5.012x
30 min
2×

Postup přípravy

Cizrnu namočíme asi na 12 hodin přes noc. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a nasekáme na plátky. Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel) očistíme a nakrájíme nadrobno.

Cizrnu dáme uvaříme doměkka. Běžným způsobem uvaříme těstoviny. Na olivovém oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek posekaný na plátky. Dále přidáváme podle chuti nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, rajčata konzervovaná i syrová a třeba plátky lilku apod. Osolíme a okořeníme podle chuti. Důkladně podusíme a nakonec vmícháme cizrnu a těstoviny.

Cizrnovou pánev podáváme teplou jako hlavní chod.
user-icon

autor Saša


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cizrnová pánev

Zpět na recept