Prosté recepty české kuchyně: Jak uvařit lehké polévky, které nestojí skoro nic
Lehké, vodové a hotové raz dva. V létě nechceme stát u plotny déle než je nutné – nenáročné české polévky jsou skvělou volbou. Jsou levné, rychlé, a přesto chutnají jako od babičky. Pojďte si s námi uvařit kmínovou, kedlubnovou nebo česnečku!
Česnečka, halušky a kapustnica se umístily mezi TOP 100 nejlepších jídel světa
Mezi stovkou nejlepších světových lahůdek za uplynulý rok, kterou vyhlásil web TasteAtlas, máme jeden národní poklad: česnečku. Ze slovenské kuchyně skórovaly hned dvě polévky - halušky a kapustnica. Za sebou nechaly oblíbené polévky jako jsou polský žurek nebo vietnamská pho. Zkrátka nepřišly ani halušky.
Autor:d.tucek




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena