Čínské fazolky

Fazolové lusky vařené tak trochu jako "čína".


4.513x
35 min
4×

Postup přípravy

Fazolky očistíme, opereme, nakrájíme, dáme do vroucí osolené vody a skoro doměkka uvaříme. Potom scedíme. Na rozpáleném oleji zpěníme kari koření, přidáme fazolky, sójovou omáčku, prohřejeme a podle chuti dosolíme. Přidáme oloupaný a na plátečky nakrájený česnek a kysanou smetanu. Už nevaříme. Skoro čínské fazolky podáváme s brambory a třeba s volským okem nebo opečenou uzeninou.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čínské fazolky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena