Je mnoho způsobů, jak uvařit čínskou polévku. Vyzkoušejte například pikantní zelnou polévku s vepřovým masem a houbami.
sůl | |
1 lžíce | ocet |
2 lžíce | solamyl |
1 špetka | glutasol |
2 lžíce | bílé víno |
2 l | masový vývar |
2 lžíce | sójová omáčka |
0.3 hlávky | bílé zelí |
1 špetka | chilli koření |
1 hrst | sušené houby |
300 g | vepřové maso |
zelená cibulová nať |
autor Dana
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.