Čínská nudlová pánev

Rychlá, chutná dobrota k obědu či večeři.


5.01x
25 min

Postup přípravy

Nudle uvaříme podle návodu na obalu. Očistíme houby, rozkrojíme je na polovinu a pokapeme citronovou šťávou. Pórek nakrájíme na 1 centimetr silná kolečka. Mrkev nakrájíme na tenké proužky. Ve velké pánvi nebo na pánvi wok zahřejeme 3 lžíce oleje. Pórek, mrkev a výhonky opékáme za stálého míchání 10 minut a okořeníme sójovou omáčkou. Přidáme nudle a necháme prohřát. Čínská nudlová pánev je nejlepší teplá. Na zbývajícím oleji usmažíme volská oka a na talířích jimi nudle ozdobíme.
user-icon

autor Neobee


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čínská nudlová pánev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena