Lahodná rybí pomazánka na chlebíčky pro každou příležitost.
směs | |
---|---|
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
1 snítka | pažitka |
3 lžíce | majonéza |
1 špetka | pepř |
1 ks | jarní cibulka |
1 konzerva | šproty s chilli |
na ozdobu | |
2 ks | vejce |
1 ks | cibule |
1 sklenice | kapie |
Šproty necháme okapat, můžeme použít obyčejné ve slunečnicovém oleji nebo rovnou s příchutí chilli. Jarní cibulku nasekáme spolu s petrželkou nebo pažitkou, uvařená vejce nastrouháme. Přidáme ke šprotům, které jsme vidličkou rozmíchali v misce s majonézou. Dochutíme solí a pepřem, máme-li jen obyčejné šproty, pak přidáme špetku chilli. Pikantní rybí pomazánku mažeme na chlebíčky, ozdobíme petrželkou, plátky vařeného vejce, kolečky cibule a proužkem kapie.
Sýrovo-salámová pomazánka s česnekem
(doba přípravy 25 min)
Vajíčková pomazánka se sýrem a česnekem
(doba přípravy 35 min)
autor Veronika
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.