Lahodná rybí pomazánka na chlebíčky pro každou příležitost.
směs | |
---|---|
1 špetka | sůl |
2 ks | vejce |
1 snítka | pažitka |
3 lžíce | majonéza |
1 špetka | pepř |
1 ks | jarní cibulka |
1 konzerva | šproty s chilli |
na ozdobu | |
2 ks | vejce |
1 ks | cibule |
1 sklenice | kapie |
Šproty necháme okapat, můžeme použít obyčejné ve slunečnicovém oleji nebo rovnou s příchutí chilli. Jarní cibulku nasekáme spolu s petrželkou nebo pažitkou, uvařená vejce nastrouháme. Přidáme ke šprotům, které jsme vidličkou rozmíchali v misce s majonézou. Dochutíme solí a pepřem, máme-li jen obyčejné šproty, pak přidáme špetku chilli. Pikantní rybí pomazánku mažeme na chlebíčky, ozdobíme petrželkou, plátky vařeného vejce, kolečky cibule a proužkem kapie.
Sýrovo-salámová pomazánka s česnekem
(doba přípravy 25 min)
Vajíčková pomazánka se sýrem a česnekem
(doba přípravy 35 min)
autor Veronika
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena