Vaření.czReceptyChleba s acidem z domácí pekárny

Chleba s acidem z domácí pekárny

Výborný kmínový chleba s acidofilním mlékem. Recept pro domácí pekárnu.


4.634x
60 min
4×

Ingredience

2 lžíceolej
1 lžícesůl
1 lžičkacukr krupice
250 ghladká mouka
1 lžícedrcený kmín
1 balíčeksušené droždí
1 lžičkacelý kmín
1 hrstslunečnicová semínka
250 gžitná chlebová mouka
400 mlacidofilní mléko
1 lžícekoření na chleba

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme mléko a olej, přidáme žitnou i hladkou mouku a zasypeme kořením. Do jednoho rohu nasypeme sůl a do druhého cukr a droždí. Pekárnu nastavíme na program KLASIK, velikost menší, kůrka střední. Po zvukovém signálu (pípání) přidáme semínka. Po dopečení necháme chleba s acidem z domácí pekárny 5 minut v otevřené pekárně a pak vyklopíme a necháme vychladnout. Chleba s acidem z domácí pekárny podáváme podle vlastní chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chleba s acidem z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena