Chleba s acidem z domácí pekárny

Výborný kmínový chleba s acidofilním mlékem. Recept pro domácí pekárnu.


4.634x
60 min
4×

Postup přípravy

Do pekárny nalijeme mléko a olej, přidáme žitnou i hladkou mouku a zasypeme kořením. Do jednoho rohu nasypeme sůl a do druhého cukr a droždí. Pekárnu nastavíme na program KLASIK, velikost menší, kůrka střední.

Po zvukovém signálu (pípání) přidáme semínka.

Po dopečení necháme chleba s acidem z domácí pekárny 5 minut v otevřené pekárně a pak vyklopíme a necháme vychladnout.

Chleba s acidem z domácí pekárny podáváme podle vlastní chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chleba s acidem z domácí pekárny

Zpět na recept