Česnekové toasty

Výborné toasty, které se hodí k česnekové nebo jiné lehké polévce. Možno podávat i jako chuťovku.


4.25x
30 min

Postup přípravy

Máslo necháme rozpustit a rozmícháme v něm česnekovou pastu. Sýr nastrouháme najemno.

Plech vyložíme pečícím papírem, poklademe plátky (nejlépe celozrnné) veky a pomažeme máslem. Každý česnekový toast hustě posypeme sýrem a posypeme petrželkou nebo pažitkou.

V troubě vyhřáté na 175 °C česnekové toasty zapékáme 15 - 20 minut, musí být křupavé.

Česnekové toasty podáváme jako přílohu k polévkám nebo jako chuťovku. Jsou dobré ještě teplé, ale i vychladlými jimi nikdo nepohrdne.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Česnekové toasty

Zpět na recept