Vaření.czReceptyČesneková bůčková roláda

Česneková bůčková roláda

Roláda jako nářez.


4.315x
150 min

Postup přípravy

Vykoštěný bůček nakrojíme tak, aby se dal rozklepat slabý plát. Ten osolíme a potřeme oloupaným a prolisovaným česnekem. Srolujeme na roládu o průměru asi 7 cm. Pak obalíme ve sladké paprice. Nakonec zabalíme do trojitého alobalu a pečlivě utáhneme. Takto připravenou bůčkovou roládu dáme do lednice na 3 dny odležet. Česnekovou bůčkovou roládu dáme do papiňáku, až začne pískat, necháme 90 minut vařit - důležité! Roládu vyndáme, trochu promačkáme a necháme zabalenou v lednici vychladnout. Česnekovou bůčkovou roládu krájíme po vychlazení jako salám. Přílohou je pečivo.
user-icon

autor Šimansky

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Česneková bůčková roláda

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena