Červený hermelín

Obalovaný a usmažený hermelín podáváme na topinkách a přeléváme brusinkovou sladkou omáčkou.


3.0817x
35 min
1×

Postup přípravy

Brusinky s cukrem za stálého míchání povaříme asi 10 minut a necháme vychladnout. Hermelíny přepůlíme na kolečka, obalíme je v trojobalu a prudce osmažíme na tuku. Usmažíme si také chlebové topinky, na které teplý osmahnutý sýr pokládáme a na konec ho přelijeme brusinkovou omáčkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Červený hermelín

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.