Červené rizoto

Nejoblíbenější rizoto naší rodiny.


4.48x
60 min

Ingredience

sůl
1 kscibule
1 konzervarajčatový protlak
strouhaný sýr
500 gmleté maso
0.5 balíčkumražený hrášek
0.5 balíčkumražená kukuřice
3-4 balíčkyrýže ve varných sáčcích
0.5 balíčkukoření na rýži

Postup přípravy

Dáme vařit rýži podle návodu na obalu. Mezitím na oleji zpěníme cibulku a přidáme mleté maso. Restujeme, až se maso odděluje od sebe. Přidáme koření na rýži, protlak a podusíme doměkka. Hrášek a kukuřici přidáme k masu a jen prohřejeme. Nakonec přimícháme uvařenou rýži a dochutíme solí. Červené rizoto podáváme posypané strouhaným sýrem. Rizoto podáváme nejlépe teplé.
user-icon

autor Aluš

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Červené rizoto

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena