Červená řepa na smetaně

Nejen maso lze připravit na smetaně. Toto je varianta pro ty, kteří maso nejedí.


3.821x
35 min
3×

Postup přípravy

Červenou řepu omyjeme a v jemně osolené vodě uvaříme téměř doměkka. Zchladlou řepu oloupeme a nakrájíme na hranolky. Z citronu si vymačkáme šťávu.

Olej rozehřejeme na pánvi, přidáme hranolky řepy, osolíme, ochutíme citronovou šťávou a dusíme doměkka.

Ředkvičky očistíme, omyjeme, jemně nastrouháme a smícháme se smetanou. Vše nalijeme na řepu, dobře prohřejeme.

Červenou řepu na smetaně ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Červená řepa na smetaně

Zpět na recept