Čertovská hořčice

Recept se hodí ke grilovanému masu, karbanátkům, čevapčiči, sekané, ale i k pečeným klobáskám.


4.224x
120 min

Postup přípravy

Veškerou zeleninu očistíme, cuketu necháme i se zelenou slupkou. Vše nakrájíme na kostičky a dáme do velkého hrnce, přidáme olivový olej, sójovou omáčku, pálivou papriku, sůl, pepř a pro lepší chuť a barvu trochu kari. Přimícháme také litr kečupu - mám vyzkoušeno, že je lepší přidat rozličné kečupy, prostě jaké doma najdete, ale může být i jeden druh. Základ na čertovskou hořčici vaříme pozvolna 1,5 hodiny, zda-li je směs moc hustá, přidáme vodu, stejně se vypaří a na chuti nic nezmění. Čertovskou hořčici naplníme do uzavíratelných a šroubovacích sklenic, převrátíme na 10 minut a máme hotovo.
user-icon

autor Nirvana

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čertovská hořčice

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena