Hovězí maso v hořčicové šťávě

Výborný recept s dokonalým spojením hovězího masa a hořčice.


3.97x
75 min

Postup přípravy

Hovězí maso (kližku) omyjeme a nakrájíme na kostičky. Velkou cibuli nakrájíme na jemno.

Nakrájenou cibuli vsypeme do hrnce s rozpáleným olejem. Jakmile cibule zesklovatí, přidáme nové koření, pepř a bobkový list. Když cibule začne hnědnout, přidáme maso, které zprudka orestujeme.

Jakmile je maso ze všech stran zatažené, obsah hrnce zalijeme vodou, přidáme 1 lžíci kremžské a 4 lžíce plnotučné hořčice a vaříme, dokud maso nezměkne. Poté omáčku zahustíme jíškou, necháme vyvařit a dochutíme vegetou.

Hovězí maso v hořčicové šťávě podáváme s rýží.
user-icon

autor Lukáš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hovězí maso v hořčicové šťávě

Zpět na recept